For nye forskere

CfA dækker en bred vifte af forskning, inden for akutområdet og giver dig derfor mange forskellige muligheder, hvis du vil forske i akutmedicin.

Vil du være en del af et forskningsnetværk?

Uanset om du er interesseret i et forskningsår, et ph.d. forløb eller noget helt tredje, bør du først finde ud af, om et eller flere af vores eksisterende netværks forskningsområder/-projekter interesserer dig. Dernæst kan du tage kontakt til den specifikke forsker eller tovholder for det enkelte netværk eller til Center for Akutforskning for at diskutere mulighederne mere detaljeret.

Internationalt samarbejde

På CfA samarbejder vi med højt estimerede internationale forskningsinstitutioner, og vi tilbyder derfor vores unge forskere gode muligheder for at komme til udlandet.

Vi samarbejder bl.a. med USA's bedste hospital Mayo Clinic og Beth Israel Deaconess Medical Center, som er et af Harvard Universitets affilierede hospitaler i Boston. Vi har indgået aftale med disse to institutioner om etablerede forskningsårsprogrammer, som det er muligt at ansøge om at blive optaget på.